Κρέμα, κρεμώδες παγωτό είναι δύσκολο να αποδοθεί σε διαιτητικά προϊόντα. Αλλά μεταξύ της μεγάλης ποικιλίας των ποικιλιών των καλούδια υπάρχουν χαμηλής θερμιδικής αξίας είδη που δεν προκαλούν βλάβη στο σχήμα και μπορεί να καταναλώνεται με ασφάλεια από τους ανθρώπους μετά τη διατροφή. Αυτό περιλαμβάνει πάγο παγωτό φρούτα. Το θερμιδικό περιεχόμενό του είναι σχεδόν τρεις φορές χαμηλότερο από τις ποικιλίες λιπαρού γάλακτος, και η σύνθεση βιταμινών είναι πολύ πλουσιότερη.
Πώς το παγωτό ήρθε στον πάγο φρούτων
Η πρώτη αναφορά του πάγου φρούτων παγωτού χρονολογούνται από τον 4ο αιώνα π.χ. κατώτερος αυτοκράτορας Nero παρασκευασμένα πάγο με την προσθήκη των φρούτων βουνού. Ασυνήθιστο για εκείνους τους χρόνους το επιδόρπιο επιδόθηκε στο βασιλιά Tang, και αργότερα άρχισαν να διασκεδάζουν τους φιλοξενουμένους στα σπίτια των πλουσίων κινεζικών. Σύμφωνα με το μύθο, ο Μέγας Αλέξανδρος αγαπούσε το παγωτό και στην κατάσταση του ήταν ειδικοί δρομείς, οι οποίοι παρέδωσαν χιόνι από τα βουνά.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Πάγος παγωτό φρούτα του σύγχρονου είδους εμφανίστηκε τυχαία. Το 1905, ένα αγόρι ο Frank Epperson ξέχασε στο δρόμο ένα ποτήρι ανθρακούχο ποτό με ένα κουτάλι. Τη νύχτα η θερμοκρασία του αέρα έπεσε κάτω από το σήμα μηδέν και η λεμονάδα πάγωσε. Το αγόρι ήθελε να λιώσει το μείγμα, έτσι έβαλε την κούπα κάτω από το ρεύμα του ζεστού νερού. Προς έκπληξή του, τράβηξε το παγωμένο ποτό δίπλα στο ραβδί. Η γεύση του πάγου, έτσι άρεσε Frank ότι το έφαγε εντελώς. Αργότερα το 1923, το ώριμο αγόρι πατενταρισμένη εφεύρεσή του, και λίγα χρόνια αργότερα πούλησε τα δικαιώματα για να "κατεψυγμένα πάγο στο ραβδί" της εταιρείας στη Νέα Υόρκη.
Ice-κρέμα φρούτων Ice-ενέργεια και θρεπτική αξία
Ice-παγωτά φρούτα είναι ένα κατεψυγμένο χυμό από μούρα, φρούτα ή ένα συνδυασμό των διαφόρων φρέσκων χυμών. Η θερμιδική αξία ενός κρύου επιδόρπιο από πολλές απόψεις εξαρτάται από τα συστατικά του. Αλλά κατά κανόνα, η ενεργειακή αξία του παγωτού με βάση τους χυμούς φρούτων κυμαίνεται εντός των ορίων των 70-80 kcal στις 100, ορισμένες ποιότητες παγωτού φρούτων μπορεί να διαφέρουν υψηλότερα δείκτη και να φθάσει 100-110 kcal στις 100, θεωρώντας ότι η μερίδα Επιδόρπιο να οδηγήσει μόνο 75 g, θερμίδων κρύα λιχουδιά δεν υπερβαίνει 75 θερμίδες.
Εξ ορισμού παγωτά φρούτα παγωτό θα πρέπει να γίνεται με βάση τους χυμούς. Ως εκ τούτου τα λίπη και οι πρωτεΐνες είναι παρόντες στο προϊόν σε μια ελάχιστη ποσότητα ή εντελώς απούσα. Ανάλογα με τα συστατικά, το παγωτό περιέχει μεταξύ 5 και 29% υδατάνθρακες.
Πώς το παγωτό ήρθε στον πάγο φρούτων
Η πρώτη αναφορά του πάγου φρούτων παγωτού χρονολογούνται από τον 4ο αιώνα π.χ. κατώτερος αυτοκράτορας Nero παρασκευασμένα πάγο με την προσθήκη των φρούτων βουνού. Ασυνήθιστο για εκείνους τους χρόνους το επιδόρπιο επιδόθηκε στο βασιλιά Tang, και αργότερα άρχισαν να διασκεδάζουν τους φιλοξενουμένους στα σπίτια των πλουσίων κινεζικών. Σύμφωνα με το μύθο, ο Μέγας Αλέξανδρος αγαπούσε το παγωτό και στην κατάσταση του ήταν ειδικοί δρομείς, οι οποίοι παρέδωσαν χιόνι από τα βουνά.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Πάγος παγωτό φρούτα του σύγχρονου είδους εμφανίστηκε τυχαία. Το 1905, ένα αγόρι ο Frank Epperson ξέχασε στο δρόμο ένα ποτήρι ανθρακούχο ποτό με ένα κουτάλι. Τη νύχτα η θερμοκρασία του αέρα έπεσε κάτω από το σήμα μηδέν και η λεμονάδα πάγωσε. Το αγόρι ήθελε να λιώσει το μείγμα, έτσι έβαλε την κούπα κάτω από το ρεύμα του ζεστού νερού. Προς έκπληξή του, τράβηξε το παγωμένο ποτό δίπλα στο ραβδί. Η γεύση του πάγου, έτσι άρεσε Frank ότι το έφαγε εντελώς. Αργότερα το 1923, το ώριμο αγόρι πατενταρισμένη εφεύρεσή του, και λίγα χρόνια αργότερα πούλησε τα δικαιώματα για να "κατεψυγμένα πάγο στο ραβδί" της εταιρείας στη Νέα Υόρκη.
Ice-κρέμα φρούτων Ice-ενέργεια και θρεπτική αξία
Ice-παγωτά φρούτα είναι ένα κατεψυγμένο χυμό από μούρα, φρούτα ή ένα συνδυασμό των διαφόρων φρέσκων χυμών. Η θερμιδική αξία ενός κρύου επιδόρπιο από πολλές απόψεις εξαρτάται από τα συστατικά του. Αλλά κατά κανόνα, η ενεργειακή αξία του παγωτού με βάση τους χυμούς φρούτων κυμαίνεται εντός των ορίων των 70-80 kcal στις 100, ορισμένες ποιότητες παγωτού φρούτων μπορεί να διαφέρουν υψηλότερα δείκτη και να φθάσει 100-110 kcal στις 100, θεωρώντας ότι η μερίδα Επιδόρπιο να οδηγήσει μόνο 75 g, θερμίδων κρύα λιχουδιά δεν υπερβαίνει 75 θερμίδες.
Εξ ορισμού παγωτά φρούτα παγωτό θα πρέπει να γίνεται με βάση τους χυμούς. Ως εκ τούτου τα λίπη και οι πρωτεΐνες είναι παρόντες στο προϊόν σε μια ελάχιστη ποσότητα ή εντελώς απούσα. Ανάλογα με τα συστατικά, το παγωτό περιέχει μεταξύ 5 και 29% υδατάνθρακες.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου