Κρέμα, κρεμώδες παγωτό είναι δύσκολο να αποδοθεί σε διαιτητικά προϊόντα. Αλλά μεταξύ της μεγάλης ποικιλίας των ποικιλιών των καλούδια υπάρχουν χαμηλής θερμιδικής αξίας είδη που δεν προκαλούν βλάβη στο σχήμα και μπορεί να καταναλώνεται με ασφάλεια από τους ανθρώπους μετά τη διατροφή. Αυτό περιλαμβάνει πάγο παγωτό φρούτα. Το θερμιδικό περιεχόμενό του είναι σχεδόν τρεις φορές χαμηλότερο από τις ποικιλίες λιπαρού γάλακτος, και η σύνθεση βιταμινών είναι πολύ πλουσιότερη. Πώς το παγωτό ήρθε στον πάγο φρούτων Η πρώτη αναφορά του πάγου φρούτων παγωτού χρονολογούνται από τον 4ο αιώνα π.χ. κατώτερος αυτοκράτορας Nero παρασκευασμένα πάγο με την προσθήκη των φρούτων βουνού. Ασυνήθιστο για εκείνους τους χρόνους το επιδόρπιο επιδόθηκε στο βασιλιά Tang, και αργότερα άρχισαν να διασκεδάζουν τους φιλοξενουμένους στα σπίτια των πλουσίων κινεζικών. Σύμφωνα με το μύθο, ο Μέγας Αλέξανδρος αγαπούσε το παγωτό και στην κατάσταση του ήταν ειδικοί δρομείς, οι οποίοι παρέδωσαν χιόνι από τα βουνά. o o o ...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου